TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Ni futball

Szexuális zaklatás gyanújával őrizetbe vették a soproni edzőt
2014-03-18 14:31:40

Ügyészségi indítványra hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte a Soproni Járásbíróság a 45 éves H. A.-t, a Soproni FAC női focicsapatának edzőjét, akit fiatalkorú lány sérelmére elkövetett szexuális bűntettel gyanúsítanak – számolt be róla a Kisalföld megyei napilap.
A Kisalföld alapján korábban beszámoltunk arról, hogy szexuális zaklatás gyanújával a rendőrséghez fordultak a Soproni FAC női csapat egyik 15 éves játékosának a szülei az együttes edzője ellen. A rendőrség szexuális kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt március 14-én őrizetbe vette a férfit, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását.

„A szülőket roppant megdöbbentette a lányuktól megtudott bűntett és személy szerint engem is – nyilatkozta a család jogi képviselője. – A család vakon hitt az edzőben, annál is inkább, mivel a kislányt kétéves kora óta ismerte, s a família jó barátja volt. Összejártak, s megtörtént, hogy együtt mentek nyaralni is.”

„Úgy érzik, visszaélt a jóindulatukkal és a kislány bizalmával is, aki hitt az edzőjében, abban az emberben, aki – híradásokból tudjuk – korábban is keveredett már gyanúba hasonló eset miatt. Súlyosbítja az ügyet, hogy edzői mivoltában – az edzések ideje alatt – saját felügyeletére volt bízva a tinédzser lány” – mondta el dr. Koszorú István jogi képviselő.

Ha a gyanú bebizonyosodik, a bíróság kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetheti az edzőt. A Kisalföld megkérdezte H. A. ügyvédjét, dr. Murányi Odettet is, aki ügyfele és annak családja kérésére egyelőre elzárkózott attól, hogy bármit is nyilatkozzon az üggyel kapcsolatban.

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz