TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Az utolsó játéknap előtt a lengyelek két győzelemmel, a mieink egy győzelemmel és egy döntetlennel álltak, így a találkozó beillett a torna döntőjének is. A magyar válogatott remekül kezdett, a 2. percben Rácz Zsófia remek helyzetfelismerésével szereztünk vezetést, a középpályás 35 méterre a kaputól észrevette, hogy az ellenfél kapusa eltávolodott a gólvonaltól, és nagyszerűen ívelt a hálóba (1–0). A folytatásban többet birtokolta a labdát a magyar válogatott, és mezőnyfölényét a 39. percben ismét gólra váltotta, Vágó Fanni indításával Sipos Lilla futott el a szélen, centerezésére Jakabfi Zsanett érkezett és közelről a hálóba lőtt (2–0).
A második félidő elején a lengyelek szépítettek, egy szögletrúgás után a szél belekapott a labdába, amely így éppen a hálóban kötött ki (2–1). A gól nem hozott fordulatot a játékban, a mieink támadásban maradtak, és a 61. percben visszaállították a kétgólos előnyt, Jakabfi több védőt is megvert a szélen, majd egy beadás után az egyik lengyel védőről pattant a kapuba a labda (3–1). A 4–1-es végeredményt a 78. percben Sipos Lilla állította be, Smuczer Angéla mélységi átadásával tört kapura, és higgadtan a hálóba helyezett (4–1). A magyar válogatott két győzelemmel és egy döntetlennel, hét megszerzett ponttal megnyerte a tornát.
„Nagyon jó meccset játszottunk a kemény lengyel válogatott ellen, a torna végére összeállt a csapat, ma közel tökéletes teljesítményt nyújtottunk, csupán egy-két kisebb hibát láttam a kilencven perc során – értékelt a lefújás után Markó Edina az MLSZ hivatalos honlapján. – Az első félidőben bennünket támogatott az erős szél, de a fordulás után kiderült, hogy nem emiatt voltunk jobbak, hiszen ellenszélben is mi játszottunk fölényben. Pontosan, ötletesen futballoztunk, és ami ennél is fontosabb, sikerült megtalálni az optimális összetételű csapatot, amellyel nekivághatunk az idei térmérkőzéseknek. A hétvégén elindul a bajnokság tavaszi szezonja, a rendszeres meccsterheléssel tovább javulhat a játékosok formája, s bízom benne, hogy a selejtezőkig nem nehezítik sérülések sem a dolgunkat.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI TORNA, HORVÁTORSZÁG (UMAG)
3. FORDULÓ
Magyarország–Lengyelország 4–1 (2–0)
Magyarország: Aschenbrenner Réka (Németh Júlia, a szünetben) – Papp Dóra, Tálosi Szabina, Gál Tímea, Szabó Boglárka (Tóth Gabriella, a szünetben) – Csiszár Henrietta, Smuczer Angéla – Jakabfi Zsanett (Zágor Bernadett, 85.), Rácz Zsófia (Zeller Dóra, 85.), Sipos Lilla (Pincze Gabriella, 83.) – Vágó Fanni (Szuh Erika, 82.)
Magyar gólszerzők: Rácz a 2., Jakabfi a 39., öngól a 61., Sipos a 78. percben
Forrás: mlsz.hu

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz