TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Ni futball

Az Everton vár az MTK-ra a BL selejtezõben!
2010-08-21 10:33:52

Megtartották a nõi labdarúgó Bajnokok Ligája sorsolását, melyben idén az MTK is érdekelt volt, mint a hazai pontvadászat gyõztese.

A magyaroknak nem kellett selejtezõt játszania az elsõ körben a második forduló sorsolásánál azonban a második kalapba kerültünk, így sejthetõ volt , hogy nehéz csapatot kapnak majd. Ez így is lett, a Hungária körútiak azt szerették volna, ha ellenfelünk nagynevû csapat lesz, nem pedig egy olyan, amelyre nem igazán kiváncsi a közvélemény.

Az Everton maximálisan megfelel ennek a célnak, hiszen Anglia egyik legkiemelkedõbb nõi csapata. A technikai vezetõ Szentgyörgyi Ákos a sorsolás helyszínén összeismerkedett az angolok managerével, aki elmondta, hogy a liverpooli csapat hazai mérkõzésein közel háromezer ember van jelen, s a szurkolók közül közel négyszázan az idegenbeli meccsekre is elkísérik a csapatot.

A kékek hazai mérkõzéseiket a liverpooli Arriva Stadionban játszák, de esetenként más, nagyobb stadionban is fogadják ellenfeleiket.

Érdekesség, hogy a futball õshazájában a nõi labdarúgás is nagy népszerûségnek örvend. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint BL ellenfél idei kupadöntõje amelyen teltházas meccsen nyerte meg a trófeát az Everton az Arsenal legyõzésének köszönhetõen. A sorsolásról, s az MTK-ról is azonnal beszámolt a férfi együttes weboldala.

Az már eldõlt, hogy az elsõ mérkõzésre szeptember utolsó hetében kerül sor, valószínûsíthetõen a Hidegkuti Stadionban, a visszavágót pedig két héttel késõbb rendezik Liverpoolban.

Az biztos, hogy ez a mérkõzés kuriózum lesz a javából, hiszen egy olyan együttest láthatnak majd a hazai kék-fehér, s a remélhetõleg szép számban kilátogató pártatlan szurkolók, akik hazájukban lány létükre professzionális körülmények között ûzhetik a futballt.


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz