TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Átigazolási hírek

Vidal elsimerően beszélt a ManUnitedről
2014-07-13 17:02:27

Arturo Vidal, a Juventus középpályása a nyári pihenőjét élvezi, miközben egyre többször boronálják össze a Manchester Uniteddel.
A chilei válogatottal a brazíliai vb nyolcaddöntőjéig jutó Arturo Vidal a Manchester United élére a világbajnokságot megelőzően kinevezett, a holland válogatottat bronzéremig vezető menedzser, Louis van Gaal kívánságlistájának kiemelt helyén szerepel. A Juventus szeretné megtartani egyik legjobbját, de a játékos jövője egyelőre kérdéses.

„Hallottam a pletykákról, de eddig senkivel sem beszéltem a jövőmet illetően, élvezem a szabadságomat. Ha visszatérek Olaszországba, minden kérdésre választ kapnak" - nyilatkozta Vidal a chilei La Tercera lapnak.

„Nyugodt vagyok a jövőmet illetően, de ki ne szeretne a világ egyik legnagyobb klubjának mezében futballozni?" - tette hozzá sejtelmesen a chilei, akinek honfitársa, Alexis Sánchez pár napja a Barcelonából az Arsenalhoz szerződött.

„A karrierjének szüksége volt erre a lépésre, örülök, jó helyre került, biztos vagyok benne, hogy nagyszerű évek előtt áll az Arsenalnál" - reagált a klubcserére.

A The Sunday Telegraph úgy sejti, hogy a Juventus már Vidal távozására is felkészült, méghozzá a Tottenham brazil légiósát, a nem túl sikeres vb-t futó Paulinhót megcélozva. Vidalért 40 millió fontot kérnének, Paulinhóért 20 millió fontot fizetnének - állítja az angol lap.

(nso.hu)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház