TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

A magyar csapat

Mészöly Géza tovább szûkítette keretét
2014-07-13 19:02:58

A hazai rendezésû U19-es Európa-bajnokságra készülõ magyar labdarúgó-válogatott 2–2-es döntetlent játszott Üzbegisztán korosztályos csapatával. Az elõkészületi mérkõzést követõen Mészöly Géza szövetségi edzõ elégedetten értékelte a látottakat, majd két fõvel szûkítette a keretét.

„Az eredmény lehetett volna jobb, de játékban tetszett, amit láttam – értékelt a meccs után Mészöly Géza az MLSZ hivatalos honlapján. – Természetesen itt nem a két óriási hibára gondolok, amelyekbõl az üzbégek megszerezték a góljaikat. Sajnálom ezeket a figyelmetlenségeket, de inkább most jöjjenek ki a hibák, mint a tétmérkõzéseken. Jó ritmusú, hasznos meccset játszottunk, ezúttal lényegesen frissebben mozogtunk, mint kedden, de jövõ hétre még tovább kell javulnunk dinamikában, koncentrációban és gyorsaságban is. A második félidõben szép akciókat vezettünk, kár, hogy pont akkor kaptuk a második gólt, amikor beszorítottuk az ellenfelet a saját kapuja elé. Az üzbégek igen erõs csapattal érkeztek hozzánk, a két jó ritmusú, intenzív mérkõzés sokat segített az Európa-bajnokságra való felkészülésünkben. Még van egy hetünk a torna kezdetéig, jövõ szombatra kell a csúcsformánk, s bízom benne, hogy ez így is lesz, és az Ausztria elleni nyitó meccsen már a legjobb tudásunkat hozzuk majd.”

A szakmai stáb hétvégére pihenõt adott a válogatott tagjainak, és az elkerülhetetlen keretszûkítés elsõ lépcsõjét is végrehajtotta. Az eddigi 24 helyett a jövõ hét elejétõl már csak 22 játékos készül a kontinensviadalra – most Lorentz Mártonról és Kõvári Róbertrõl mondott le Mészöly Géza –, közülük 18-an lesznek tagjai az Eb-re nevezendõ keretnek.


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz