TopFoci.hu hatharom.huH韗lista

H韗keres.hu

Lapszemle.hu

Friss h韗ek

 

A magyar csapat

B没ncselekm茅nyt k枚vetett el a meccset megzavar贸 drukker
2014-06-06 12:21:55

Az MLSZ honlapja arr贸l sz谩mol be, hogy "az illet玫 szem茅lyi adatai a jegyv谩s谩rl谩s 茅s a bel茅ptet玫 rendszer regisztr谩ci贸ja alapj谩n a rend玫rs茅g sz谩m谩ra beazonos铆that贸ak voltak".
"A cselekményr玫l a stadionbiztonsági rendszer három kamerája különböz玫 szögekb玫l bizonyító erej没 felvételeket készített, melyeket a rendez玫 azonnal átadott a rend玫rség illetékeseinek" - olvasható az MLSZ tájékoztatásában.

A szövetség az állásfoglalásában hangsúlyozta, hogy a hatályos büntet玫 törvénykönyv alapján aki sportrendezvényen a létesítménynek a néz玫kt玫l vagy a néz玫k meghatározott csoportjától elzárt területére jogosulatlanul belép, ott tartózkodik, b没ncselekményt követ el, ezért két évig terjed玫 szabadságvesztéssel büntetend玫. A többek között a rend玫rséggel való közvetlen, azonnali együttm没ködés eredményeként minden bizonyíték rendelkezésre áll az elkövet玫vel szembeni gyorsított bírósági eljáráshoz. A rendbontás elkövet玫jével szemben a bíróság által a sportrendezvényekr玫l való kitiltásnak is helye van, az MLSZ pedig rövidesen határozatot hoz, melyben kizárja a rendbontó néz玫t valamennyi rendezvényér玫l.

A Puskás Ferenc Stadionban rendezett meccs 78. percében rohant a pályára az elkövet玫, aki hatalmas sprintet kivágva meg sem állt a magyar kispadig, ahol elkapták a biztonságiak. (MTI)

Ne 谩lmodozz hossz煤 futballkarrierről, ha az ap谩d t枚rzsfőn枚k
Marchetti茅rt aj谩nlatot tett a Milan
脷jabb francia labdar煤g贸 a Newcastle-n茅l
Nasri hosszabb铆tott a Manchester Cityvel
Matrit k枚lcs枚nadta a Milan Geno谩ba
Huszti Szabolcs K铆n谩ba szerződik
Allegri veszi 谩t a Juventust
Adil Rami a Milan j谩t茅kosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytat谩sra
Vb-2014 - Schweinsteiger 煤jabb tr贸fe谩kat akar
 
 脕tigazol谩sok
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egy茅b sporth铆rek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennik閚e m鹲zaki web醨uh醶