TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

A magyar csapat

Bűncselekményt követett el a meccset megzavaró drukker
2014-06-06 12:21:55

Az MLSZ honlapja arról számol be, hogy "az illető személyi adatai a jegyvásárlás és a beléptető rendszer regisztrációja alapján a rendőrség számára beazonosíthatóak voltak".
"A cselekményről a stadionbiztonsági rendszer három kamerája különböző szögekből bizonyító erejű felvételeket készített, melyeket a rendező azonnal átadott a rendőrség illetékeseinek" - olvasható az MLSZ tájékoztatásában.

A szövetség az állásfoglalásában hangsúlyozta, hogy a hatályos büntető törvénykönyv alapján aki sportrendezvényen a létesítménynek a nézőktől vagy a nézők meghatározott csoportjától elzárt területére jogosulatlanul belép, ott tartózkodik, bűncselekményt követ el, ezért két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A többek között a rendőrséggel való közvetlen, azonnali együttműködés eredményeként minden bizonyíték rendelkezésre áll az elkövetővel szembeni gyorsított bírósági eljáráshoz. A rendbontás elkövetőjével szemben a bíróság által a sportrendezvényekről való kitiltásnak is helye van, az MLSZ pedig rövidesen határozatot hoz, melyben kizárja a rendbontó nézőt valamennyi rendezvényéről.

A Puskás Ferenc Stadionban rendezett meccs 78. percében rohant a pályára az elkövető, aki hatalmas sprintet kivágva meg sem állt a magyar kispadig, ahol elkapták a biztonságiak. (MTI)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház