TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

A magyar csapat

Pintér Attila a fiatalok bátorságát dicsérte
2014-06-05 09:40:21

A szövetségi kapitány az albánok 1-0-ás legyőzése után elmondta: az önbizalom szerzés szempontjából nagyon fontos volt a győzelem.
A szövetségi kapitány elmondta: nem volt könnyű olyan csapattal szemben futballozni, amely teljesen visszaállt a saját térfelére, részben ez volt az oka annak, hogy nem tudtunk hasonló iramú meccset játszani, mint a dánok ellen.

- Tudtuk, hogy az albán válogatottat jó klubcsapatokból érkező játékosok alkotják, akik agresszívan próbálnak focizni, fegyelmezetten visszazárnak a saját térfelükre - fogalmazott Pintér Attila. - Amíg a májusi meccsünkön a dán válogatott felvállalta a visszatámadásokat, az albánok visszazártak a saját térfelükre, ezért nem tudtunk olyan iramú meccset játszani, mint legutóbb. Nem szeretnék a játékvezetővel foglalkozni, de úgy láttam, az első félidőben két tizenegyest is kaphattunk volna. Egész más lett volna a meccs forgatókönyve, ha az alakuló csapatunk vezetni tud a meccs elején. Jelenleg egy generációváltás közepén vagyunk, szeptemberig, az Eb-selejtezőkig meg kell találnunk az ideális játékosokat. Ebből a szempontból örülök, hogy a fiatalok, Vécsei vagy Kalmár felvállalták a bátor játékot, és természetesen az is nagyon fontos, hogy győzelemmel zártuk a mérkőzést, mert ezek a találkozók az önbizalom szerzés szempontjából különösen fontosak. Felszabadult, bátor játékot csak magabiztos, megfelelő önbizalommal rendelkező futballistákkal tudunk játszani a későbbiekben.

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz