TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

A magyar csapat

A (liga)válogatott legyõzte a Puskás Akadémiát
2014-05-29 10:02:09

A magyar labdarúgó-válogatott szerda este a felcsúti Pancho Arénában játszott gyakorló meccset, Pintér Attila együttese 3-1-re legyõzte a Puskás Akadémia csapatát.
A dánok elleni múlt heti debreceni döntetlent követõen Pintér Attila és stábja kielemezte a mérkõzés tapasztalatait, egyeztetett a klubok vezetõivel, és miután a versenynaptár erre lehetõséget adott, egynapos összetartásra hívta össze a keretben számításba vett labdarúgókat.

Az egynapos programot egy gyakorló mérkõzés zárta le, a válogatott a Puskás Akadémiával játszott a felcsúti Pancho Arénában. Az mlsz.hu beszámolója szerint a mérkõzés 18. percében Denkovics szerzett vezetést a Puskás Akadémiának egy jól eltalált 20 méteres lövéssel, a válogatott az 50. percben Vécsei Bálint találatával egyenlített. A csapat elsõ találatánál gólpasszt adó Stieber Zoltán a 84. percben ismét villant, elfutott a bal oldalon, majd pontosan adott középre, ahol Priskin Tamás érkezett, és fejelt a hálóba. A 3-1-es végeredményt a 87. percben Priskin állította be, Kádár Tamás passzát követõen talált a kapuba.

A válogatott a Horváth Tamás (Rózsa Dániel) - Heffler Tibor (Zsidai László), Lipták Zoltán (Guzmics Richárd), Lang Ádám (Kádár Tamás), Szabó János (Bosnjak Predrag) - Pátkai Máté (Nagy Gábor), Rudolf Gergely (Vécsei Bálint), Varga József - Stieber Zoltán, Radó András (Priskin Tamás), Varga Roland (Simon Krisztián) összetételben szerepelt a találkozón.

"Szeretnék köszönetet mondani a Puskás Akadémiának és Benczés Miklósnak, hogy ilyen rugalmasak voltak, és be tudták illeszteni ezt a mérkõzést a felkészülési programjukba. Jó és hasznos meccset játszottunk, ez a kilencven perc sokat segít majd a keret kialakításakor és a következõ mérkõzésekre való felkészülésben" - mondta a meccs után Pintér Attila az mlsz.hu-nak.


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz