TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Európa Liga

Szivics szerint korai kritizĂĄlni a DVTK-t
2014-07-10 13:33:16

Tomiszlav Szivics, a DiĂłsgyĂľr vezetĂľedzĂľje szerint tĂşl korai volt kritizĂĄlni a csapatĂĄt a Birkirkara elleni El-selejtezĂľ elsĂľ felvonĂĄsa utĂĄn, s kiemelte, nem szabad lekezelni a mĂĄltai ellenfelet.
A DVTK úgy nyerte meg 2-1-re az elsĂľ mérkĂľzést Debrecenben, hogy az 1-1-es állásról induló második félidĂľt emberelĂľnyben játszotta végig, és csak a 93. percben szerzett góllal csikarta ki a gyĂľzelmet. Az elsĂľ mérkĂľzésen elért eredménnyel és a mutatott játékkal sokan elégedetlenek voltak.

„A kritikákra mindig a jó eredmény a válasz - idézte Tomiszlav Szivicset a boon.hu. - Ezek a kritikusok bizonyára látják azt is, hogy az elsĂľ mérkĂľzés idejében még két hete sem dolgoztunk együtt. Alig pár nap után nem lehetett sziporkázó futballt várni a csapattól, a játékosok, amit akkor éppen lehetett, megtették. A gyĂľzelmet nem kell magyarázni, még akkor sem, ha azt valaki egy máltai csapattal szemben éri el. A sikert megbecsülni kell, teljesen mindegy, ki van a másik oldalon. A sorsolás után is arról beszéltem, az értékelést a két találkozó után kell elvégezni."

„Kérdezném még: hányadik a Birkirkara az európai ranglistán és hányadikok vagyunk mi? Ki volt kiemelt a sorsolás elĂľtt? Hol ment tönkre a labdarúgás szĂťk másfél évtizede? Hol kellett emiatt az alapoktól építkezni?" - tette fel kérdéseit Szivics.

Szivics elmondta, arra számít, hogy a Birkirkara nyíltabb játékot vállal fel, ami miatt a DVTK a kontratámadásokra építhet a máltai forróságban. A mérkĂľzés csütörtökön 19.30-kor kezdĂľdik, a Duna élĂľben közvetíti.

(nso.hu)


Ne ĂĄlmodozz hosszĂş futballkarrierről, ha az apĂĄd tĂśrzsfőnĂśk
MarchettiĂŠrt ajĂĄnlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbĂ­tott a Manchester Cityvel
Matrit kĂślcsĂśnadta a Milan GenoĂĄba
Huszti Szabolcs KĂ­nĂĄba szerződik
Allegri veszi ĂĄt a Juventust
Adil Rami a Milan jĂĄtĂŠkosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatĂĄsra
Vb-2014 - Schweinsteiger Ăşjabb trĂłfeĂĄkat akar
 
 ĂtigazolĂĄsok
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 EgyĂŠb sporthĂ­rek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop Š powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház