TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Európa Liga

Szivics szerint korai kritizálni a DVTK-t
2014-07-10 13:33:16

Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr vezetőedzője szerint túl korai volt kritizálni a csapatát a Birkirkara elleni El-selejtező első felvonása után, s kiemelte, nem szabad lekezelni a máltai ellenfelet.
A DVTK úgy nyerte meg 2-1-re az első mérkőzést Debrecenben, hogy az 1-1-es állásról induló második félidőt emberelőnyben játszotta végig, és csak a 93. percben szerzett góllal csikarta ki a győzelmet. Az első mérkőzésen elért eredménnyel és a mutatott játékkal sokan elégedetlenek voltak.

„A kritikákra mindig a jó eredmény a válasz - idézte Tomiszlav Szivicset a boon.hu. - Ezek a kritikusok bizonyára látják azt is, hogy az első mérkőzés idejében még két hete sem dolgoztunk együtt. Alig pár nap után nem lehetett sziporkázó futballt várni a csapattól, a játékosok, amit akkor éppen lehetett, megtették. A győzelmet nem kell magyarázni, még akkor sem, ha azt valaki egy máltai csapattal szemben éri el. A sikert megbecsülni kell, teljesen mindegy, ki van a másik oldalon. A sorsolás után is arról beszéltem, az értékelést a két találkozó után kell elvégezni."

„Kérdezném még: hányadik a Birkirkara az európai ranglistán és hányadikok vagyunk mi? Ki volt kiemelt a sorsolás előtt? Hol ment tönkre a labdarúgás szűk másfél évtizede? Hol kellett emiatt az alapoktól építkezni?" - tette fel kérdéseit Szivics.

Szivics elmondta, arra számít, hogy a Birkirkara nyíltabb játékot vállal fel, ami miatt a DVTK a kontratámadásokra építhet a máltai forróságban. A mérkőzés csütörtökön 19.30-kor kezdődik, a Duna élőben közvetíti.

(nso.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház