TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Eurpa Liga

EL-selejtezõ - Javulnia kell a magyaroknak a kudarc elkerüléséhez
2014-07-09 18:33:22

Bár mindkét magyar csapat úgy kezdi csütörtöki visszavágóját máltai riválisával szemben, hogy továbbjutásra áll, a Ferencvárosnak és a Diósgyõrnek is javulnia kell ahhoz, hogy elérje célját a labdarúgó Európa Liga-selejtezõ elsõ fordulójában.

A fõvárosiak a múlt héten 1-1-es döntetlent játszottak a Sliema Wanderers vendégeként úgy, hogy a szigetországi csapat könnyedén nyerhetett volna, hiszen büntetõt hibázott és egyszer csak a kapufa mentette meg a zöld-fehéreket. A máltai csapat olasz trénere, Alfonso Greco a Ferencváros honlapjának úgy nyilatkozott a keddi megérkezést követõen, hogy egyértelmûen a továbbjutás a céljuk, ezért ugyanolyan agresszív játékra készülnek, mint amilyet hazai pályán nyújtottak.

Hiába nyert múlt csütörtökön 2-1-re a hazai felvonáson, a Diósgyõr sincs sokkal kedvezõbb helyzetben a Ferencvárosnál, mert a Birkirkarának szintén egyetlen találat elég lehet a meglepetéshez. A miskolciak ráadásul annak ellenére kínkeservesen, egy hosszabbításban szerzett góllal tudtak csak gyõzni, hogy a rivális egy félidõn át emberhátrányban futballozott.

A klub honlapján látható videóinterjú szerint Debreceni András, a piros-fehérek védõje a vártnál gyengébb eredmény és teljesítmény ellenére idegenben is gyõzelmet, ezáltal pedig biztos továbbjutást vár.

A Diósgyõr azért szerepelhet az EL selejtezõjében, mert második lett a Magyar Kupában, a gyõztes Újpest pedig a licencjog bajnokság közbeni átruházása miatt nem kapott indulási engedélyt.

A Ferencváros 20.30 órától a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a Sliema Wanderers együttesét, míg a Diósgyõr 19.30-tól lép pályára a Birkirkara vendégeként.
(MTI)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz