TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Európa Liga

További biztonsági intézkedések a Fradinál
2014-06-28 15:33:07

A közelgő Európa Liga-mérkőzés miatt a Ferencváros vezetősége további biztonsági intézkedéseket léptet életbe stadionjában az UEFA szigorú szabályai miatt - tudatta a klub hivatalos oldalán. Alább az egyesület közleményét változtatás nélkül közöljük.
NB I-es labdarúgó-csapatunk július 1-jén Máltán, július 10-én pedig Budapesten mérkőzik meg a Sliema Wanderers csapatával az Európa Liga első selejtezőkörében. A találkozó során klubunkra, és ezáltal szurkolóinkra is az UEFA előírásai érvényesek, amelyek miatt egyesületünk a megszokottnál szigorúbb intézkedéseket léptet életbe.

Az UEFA előírásai miatt klubunk a lehető legszigorúbb beléptetést alkalmazza, mivel bárminemű rendbontás esetén az Európai Labdarúgó-szövetség súlyos pénzbüntetést ró egyesületünkre, vagy nagyobb lelátói szabálysértés esetén, akár ki is zárhatja csapatunkat a nemzetközi küzdelmekből.

Éppen ezért arra kérjük drukkereinket, hogy tartózkodjanak bárminemű rendbontástól, és sportszerűen biztassák a Ferencvárosi Torna Clubot az Európa Liga küzdelmei során is.

A Máltára kiutazó, és a visszavágóra kilátogató szurkolóink figyelmébe ajánljuk az alábbi felhívásokat.

Az idegenbeli mérkőzésre az FTC biztonsági szolgálata is elutazik, arra kérjük a drukkereket, hogy működjenek együtt kollégáinkkal, akik a helyszínen ellenőrizni fognak minden vendégbelépőt.

Az idegenbeli és hazai mérkőzésen alkalmazott szigorú beléptetés célja, hogy az esetleges jogosulatlan személyeket és tiltott tárgyakat/anyagokat kiszűrjék a szakemberek. A várhatóan magas nézőszám és hosszabb ideig tartó átvizsgálás miatt arra kérjük drukkereinket, hogy időben, jóval a mérkőzés kezdete előtt érkezzenek meg a találkozó helyszínére.

Az idegenbeli és hazai mérkőzéseken egyaránt a stadion területén belül nem lehet alkoholt árusítani és fogyasztani.

A drukkerek a mérkőzést megelőzően, alatt, és azt követően sem léphetnek be a játéktérre, valamint a mérkőzés alatt abban a szektorban kell tartózkodniuk, ahová szól a belépőjük.

Az UEFA és a Ferencvárosi Torna Club a lehető legszigorúbban lép fel azon szurkolókkal szemben, akik politikai, vagy kirekesztő megnyilvánulást, netán provokatív magatartást tanúsítanak. Felhívjuk a figyelmet, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség egy neonáci zászlóért 7 500 000 forintos, rasszista rigmusok miatt pedig 24 000 000 forintos büntetést szabott ki a közelmúltban.

Aki a szabályokat megszegi, azokat a klub beazonosítja, kitiltja, beperli és behajtja rajtuk az okozott kárt és megítélt büntetést.

Arra kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzés során felelősségteljes magatartást tanúsítsanak, és sportszerűen biztassák a Ferencvárost, mivel az UEFA a legkisebb szabályszegést is roppant súlyos szankciókkal sújtja.

Köszönjük szurkolóink együttműködését!

FTC

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház