TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Eurpa Liga

További biztonsági intézkedések a Fradinál
2014-06-28 15:33:07

A közelgõ Európa Liga-mérkõzés miatt a Ferencváros vezetõsége további biztonsági intézkedéseket léptet életbe stadionjában az UEFA szigorú szabályai miatt - tudatta a klub hivatalos oldalán. Alább az egyesület közleményét változtatás nélkül közöljük.
NB I-es labdarúgó-csapatunk július 1-jén Máltán, július 10-én pedig Budapesten mérkõzik meg a Sliema Wanderers csapatával az Európa Liga elsõ selejtezõkörében. A találkozó során klubunkra, és ezáltal szurkolóinkra is az UEFA elõírásai érvényesek, amelyek miatt egyesületünk a megszokottnál szigorúbb intézkedéseket léptet életbe.

Az UEFA elõírásai miatt klubunk a lehetõ legszigorúbb beléptetést alkalmazza, mivel bárminemû rendbontás esetén az Európai Labdarúgó-szövetség súlyos pénzbüntetést ró egyesületünkre, vagy nagyobb lelátói szabálysértés esetén, akár ki is zárhatja csapatunkat a nemzetközi küzdelmekbõl.

Éppen ezért arra kérjük drukkereinket, hogy tartózkodjanak bárminemû rendbontástól, és sportszerûen biztassák a Ferencvárosi Torna Clubot az Európa Liga küzdelmei során is.

A Máltára kiutazó, és a visszavágóra kilátogató szurkolóink figyelmébe ajánljuk az alábbi felhívásokat.

Az idegenbeli mérkõzésre az FTC biztonsági szolgálata is elutazik, arra kérjük a drukkereket, hogy mûködjenek együtt kollégáinkkal, akik a helyszínen ellenõrizni fognak minden vendégbelépõt.

Az idegenbeli és hazai mérkõzésen alkalmazott szigorú beléptetés célja, hogy az esetleges jogosulatlan személyeket és tiltott tárgyakat/anyagokat kiszûrjék a szakemberek. A várhatóan magas nézõszám és hosszabb ideig tartó átvizsgálás miatt arra kérjük drukkereinket, hogy idõben, jóval a mérkõzés kezdete elõtt érkezzenek meg a találkozó helyszínére.

Az idegenbeli és hazai mérkõzéseken egyaránt a stadion területén belül nem lehet alkoholt árusítani és fogyasztani.

A drukkerek a mérkõzést megelõzõen, alatt, és azt követõen sem léphetnek be a játéktérre, valamint a mérkõzés alatt abban a szektorban kell tartózkodniuk, ahová szól a belépõjük.

Az UEFA és a Ferencvárosi Torna Club a lehetõ legszigorúbban lép fel azon szurkolókkal szemben, akik politikai, vagy kirekesztõ megnyilvánulást, netán provokatív magatartást tanúsítanak. Felhívjuk a figyelmet, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség egy neonáci zászlóért 7 500 000 forintos, rasszista rigmusok miatt pedig 24 000 000 forintos büntetést szabott ki a közelmúltban.

Aki a szabályokat megszegi, azokat a klub beazonosítja, kitiltja, beperli és behajtja rajtuk az okozott kárt és megítélt büntetést.

Arra kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkõzés során felelõsségteljes magatartást tanúsítsanak, és sportszerûen biztassák a Ferencvárost, mivel az UEFA a legkisebb szabályszegést is roppant súlyos szankciókkal sújtja.

Köszönjük szurkolóink együttmûködését!

FTC

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz