TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Eurpa Liga

Doll szerint nagyon rövid a nyári szünet a játékosainak, erről az MLSZ tehet
2014-06-02 13:02:46

Miután a Ferencváros 2-0-a legyőzte a Paksot, és a bajnoki bronzéremmel bejutott az Európa-ligába, Thomas Doll vezetőedző üzent a Magyar Labdarúgó Szövetségnek.
"A magyar szövetségnek át kellene gondolnia a bajnoki menetrendet, felelőtlenség ugyanis ilyen rövid pihenőt hagyni a játékosoknak" - kezdte a Nemzeti Sportnak a német szakember, utalva arra, hogy az EL-selejtező miatt június 16-án már el kell kezdeni a felkészülést a csapatnak.

"Azok például, akik a válogatottban is szerepelnek, csak egy hetet pihenhetnek. Állunk persze a kihívások elé, de így nagyon rövid lesz a nyári szünet" - nyilatkozta Doll, akivel zsinórban kilenc meccset nyert meg a Fradi a bajnokságban.

A vezetőedző a Fradi.hu-nak elmondta, hogy főleg a védekezéssel volt elégedett az elmúlt hetekben. "Az elmúlt kilenc meccsen két gólt kaptunk, ez volt a megszerzett bronzérem kulcsa. Nagyon örülök, hogy ilyen nagyszerű klubnál lehetek, ahol kiváló játékosaim vannak. Ebben a szezonban több tragédia is érte az együttest és személyesen a játékosokat is, így a futballistáim teljesen megérdemelték, hogy megszerezték a bronzérmet. Remélem, hogy Magyarország rekordbajnoka hamarosan ismét oda kerül Európában, ahol régebben is volt, az utunk ugyanis még nem ért véget."

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz