TopFoci.hu hatharom.huH韗lista

H韗keres.hu

Lapszemle.hu

Friss h韗ek

 

Eur髉a Liga

Az 脷jpest helyett a Di贸sgyőr indulhat az Eur贸pa Lig谩ban
2014-05-31 11:33:30

Elutas铆totta az 脷jpest fellebbez茅si k茅relm茅t a Magyar Labdar煤g贸 Sz枚vets茅g (MLSZ) fellebbviteli licencad贸 bizotts谩ga p茅nteki 眉l茅s茅n, 铆gy a Magyar Kupa- győztes klub nem kapta meg a nemzetk枚zi kupaszerepl茅shez sz眉ks茅ges UEFA-licencet, 铆gy nem indulhat az Eur贸pa Lig谩ban.
"A klublicenc alapelj谩r谩st legk茅sőbb m谩jus 30-谩n le kell z谩rni, 茅s a licencesek n茅vsor谩t az MLSZ az UEFA r茅sz茅re k枚teles eljuttatni. A Fellebbviteli Licencad贸 Bizotts谩g 眉l茅s茅re teh谩t a lehető legk茅sőbbi időpontban ker眉lt sor. Az UEFA azonban a mai napig nem adta meg az 脷jpest 谩ltal k茅rt enged茅lyt" - olvashat贸 az indokl谩sban.

Az MLSZ honlapj谩nak besz谩mol贸ja szerint a főv谩rosiak fellebbez茅s眉kben azt k茅rt茅k a test眉lettől, hogy az adja meg az UEFA-licencet, amennyiben az eur贸pai sz枚vets茅g (UEFA) felment茅st ad az 脷jpestnek a nemzetk枚zi porondt贸l h谩rom 茅vre sz贸l贸 kiz谩r谩sra, ami茅rt a klub a szezon k枚zben m谩sik c茅gbe vitte 谩t indul谩si jog谩t.

Az MLSZ kiemelte, csak az UEFA adhat felment茅st a "h谩rom茅ves szab谩ly al贸l", 茅s mivel ez mostan谩ig nem t枚rt茅nt meg, a bizotts谩gnak nem volt lehetős茅ge az UEFA-licencet megadni.

Az 脷jpest FC m煤lt vas谩rnap a Di贸sgyőr legyőz茅s茅vel t枚rt茅nete sor谩n kilencedik alkalommal h贸d铆totta el a Magyar Kup谩t, azonban a mostani d枚nt茅s azt jelenti, hogy a vesztes miskolciak vehetnek r茅szt a m谩sodik sz谩m煤 eur贸pai kupasorozatban. (mti)

Ne 谩lmodozz hossz煤 futballkarrierről, ha az ap谩d t枚rzsfőn枚k
Marchetti茅rt aj谩nlatot tett a Milan
脷jabb francia labdar煤g贸 a Newcastle-n茅l
Nasri hosszabb铆tott a Manchester Cityvel
Matrit k枚lcs枚nadta a Milan Geno谩ba
Huszti Szabolcs K铆n谩ba szerződik
Allegri veszi 谩t a Juventust
Adil Rami a Milan j谩t茅kosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytat谩sra
Vb-2014 - Schweinsteiger 煤jabb tr贸fe谩kat akar
 
 脕tigazol谩sok
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egy茅b sporth铆rek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennik閚e m鹲zaki web醨uh醶