TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Bajnokok ligja

Diósgyõrben továbbjutást várnak, Kondás tiszteli az ellenfelet
2014-06-24 10:30:54

A bajnok Debreceni VSC-nek nem lesz könnyû dolga az északír Cliftonville ellen a Bajnokok Ligája selejtezõjében, de jó esélye van így is a továbbjutásra. Az Európa Ligában résztvevõ Ferencvárosnál és a Diósgyõrnél is hasonlókat remélnek.

Diósgyõri VTK–Birkirkara (máltai), Európa Liga, 1. selejtezõkör

- Örülök, a máltai csapatnak, mert sokkal nehezebb ellenfelet is kaphattunk volna - mondta a dvtk.eu-nak Tomiszlav Szivics, a borsodiak vezetõedzõje. - Ez azonban nem jelenti azt, hogy könnyû mérkõzésre számítok, mert ilyen manapság már nincs. A Birkirkarát nem ismerem nagyon, de azt tudom, hogy egy ponttal maradtak le az aranyéremrõl, a keretükben van egy brazil és egy nigériai csatár - elõbbi 21 utóbbi 14 gólt szerzett a bajnokságban - és egy szerb védõ. Személyesen nem ismerem õt sem, de ez is mutatja, egy ambíciózus klubbal kerültünk szembe. Azt gondolom, mi vagyunk az esélyesebbek, mindenképpen diósgyõri továbbjutást várok.

Sliema Wanderers (máltai)–Ferencváros, Európa Liga, 1. selejtezõkör

- A legfontosabb mindenki számára, hogy újra érdekeltek vagyunk az Európa Ligában - fogalmazott Thomas Doll a fradi.hu-nak adott rövid nyilatkozatában. - Egy ilyen sorsolásnál nem lehet egy csapatra sem ajándékként tekinteni. Tisztában vagyunk vele, hogy a máltaiak is már évek óta játsszák a focit, tehát nem lesz könnyû dolgunk, de úgy érzem, hogy egy jó párharc vár ránk. Van még tíz napunk arra, hogy maximálisan felkészüljünk a találkozóra.

Cliftonville (északír)–DVSC-TEVA, Bajnokok Ligája, 2. selejtezõkör

- A svéd bajnok Malmõt szerettük volna elkerülni, ez teljesült - idézte Kondás Elemért, a DVSC-TEVA vezetõedzõjét a dvsc.hu. - A Cliftonville-rõl annyit tudunk, hogy legutóbb hatpontos elõnnyel végzett az élen a nagy rivális, Észak-Írországban szinte egyeduralkodónak számító Linfield elõtt. Egyik legveszélyesebb játékosuk, a 24 éves Joe Gromley, aki 27 találattal lett gólkirály a bajnokságban, és bekerült az északír válogatottba is. Az elmúlt négy évben mindig indultak valamelyik nemzetközi kupában, két éve például a svéd Kalmart hazai pályán legyõzték 1-0-ra az El-selejtezõben, ami jelzi, hogy mindenkinek nagyon komolyan kell venni a két találkozót. A következõ napok feladata lesz, hogy a lehetõ legtöbb információt gyûjtsük be ellenfelünkrõl.

Európa Liga, 2. selejtezõkör, a magyar csapatok párosításai
Gyõri ETO–IFK Göteborg (svéd)/Fola Esch (luxemburgi)
HNK Rijeka–Sliema Wanderers/Ferencváros
Veris Chisinau (moldovai)/Liteksz (bolgár)–Diósgyõri VTK/Birkirkara


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz