TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Bajnokok ligája

Diósgyőrben továbbjutást várnak, Kondás tiszteli az ellenfelet
2014-06-24 10:30:54

A bajnok Debreceni VSC-nek nem lesz könnyű dolga az északír Cliftonville ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjében, de jó esélye van így is a továbbjutásra. Az Európa Ligában résztvevő Ferencvárosnál és a Diósgyőrnél is hasonlókat remélnek.

Diósgyőri VTK–Birkirkara (máltai), Európa Liga, 1. selejtezőkör

- Örülök, a máltai csapatnak, mert sokkal nehezebb ellenfelet is kaphattunk volna - mondta a dvtk.eu-nak Tomiszlav Szivics, a borsodiak vezetőedzője. - Ez azonban nem jelenti azt, hogy könnyű mérkőzésre számítok, mert ilyen manapság már nincs. A Birkirkarát nem ismerem nagyon, de azt tudom, hogy egy ponttal maradtak le az aranyéremről, a keretükben van egy brazil és egy nigériai csatár - előbbi 21 utóbbi 14 gólt szerzett a bajnokságban - és egy szerb védő. Személyesen nem ismerem őt sem, de ez is mutatja, egy ambíciózus klubbal kerültünk szembe. Azt gondolom, mi vagyunk az esélyesebbek, mindenképpen diósgyőri továbbjutást várok.

Sliema Wanderers (máltai)–Ferencváros, Európa Liga, 1. selejtezőkör

- A legfontosabb mindenki számára, hogy újra érdekeltek vagyunk az Európa Ligában - fogalmazott Thomas Doll a fradi.hu-nak adott rövid nyilatkozatában. - Egy ilyen sorsolásnál nem lehet egy csapatra sem ajándékként tekinteni. Tisztában vagyunk vele, hogy a máltaiak is már évek óta játsszák a focit, tehát nem lesz könnyű dolgunk, de úgy érzem, hogy egy jó párharc vár ránk. Van még tíz napunk arra, hogy maximálisan felkészüljünk a találkozóra.

Cliftonville (északír)–DVSC-TEVA, Bajnokok Ligája, 2. selejtezőkör

- A svéd bajnok Malmőt szerettük volna elkerülni, ez teljesült - idézte Kondás Elemért, a DVSC-TEVA vezetőedzőjét a dvsc.hu. - A Cliftonville-ről annyit tudunk, hogy legutóbb hatpontos előnnyel végzett az élen a nagy rivális, Észak-Írországban szinte egyeduralkodónak számító Linfield előtt. Egyik legveszélyesebb játékosuk, a 24 éves Joe Gromley, aki 27 találattal lett gólkirály a bajnokságban, és bekerült az északír válogatottba is. Az elmúlt négy évben mindig indultak valamelyik nemzetközi kupában, két éve például a svéd Kalmart hazai pályán legyőzték 1-0-ra az El-selejtezőben, ami jelzi, hogy mindenkinek nagyon komolyan kell venni a két találkozót. A következő napok feladata lesz, hogy a lehető legtöbb információt gyűjtsük be ellenfelünkről.

Európa Liga, 2. selejtezőkör, a magyar csapatok párosításai
Győri ETO–IFK Göteborg (svéd)/Fola Esch (luxemburgi)
HNK Rijeka–Sliema Wanderers/Ferencváros
Veris Chisinau (moldovai)/Liteksz (bolgár)–Diósgyőri VTK/Birkirkara


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház