TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Bajnokok ligája

Simeone: Be kell látni, jobb volt a Real!
2014-05-25 14:33:23

Diego Simeone két év alatt bajnokcsapatot csinált az Atlético Madridból, amely tegnap jókora balszerencsével bukta el a BL döntőt a Real Madrid ellen.

A csapat argentin szakvezetője szerint az döntött, hogy a szünet után a második játékrészben jobban játszott náluk az ellenfelük:

„Be kell látnunk, a Real jobban játszott a második félidőben, nem tudtunk kijönni a térfelünkről – kezdte Simeone. – Az emberek azt mondják, a legfontosabb a győzelem, de az a támogatás, amit a hétköznapi emberektől kapunk, egészen más történet. Azt mondtam a játékosoknak, hogy emeljék fel a fejüket és már a következő szezonra gondoljanak. Lehet veszíteni és nyerni – most rajtunk volt a sor, hogy kikapjunk, de mindent beleadtunk.”

„Az én felelősségem és döntésem volt, hogy Diego Costát játszattam, nyilvánvalóan hibát követtem el. Egymás szemébe néztünk, és arra jutottunk, hogy nem akarjuk eggyel kevesebb játékossal folytatni a küzdelmet” – utalt a kezdő sípszó után történetekre, a kényszerű cserére az argentin szakember.

„A szurkolóink büszkék lehetnek a mögöttünk hagyott szezonra, egy pillanatot se pazaroljanak arra, hogy szomorkodjanak. Ha egyszer mindent beleadtál, nem kell nyalogatnod a sebeidet. A következő idényben visszatérünk, ismét versenyben leszünk, idegesíteni fogjuk a vetélytársainkat, és sok kárt fogunk nekik okozni” – bizakodott Simeone.

„Ugyanúgy fogunk dolgozni, ahogy eddig is tettük. Hétfőn megkezdjük a felkészülést az előttünk álló évadra, meglátjuk, hogy ki jön és ki távozik, megvizsgáljuk a lehetőségét új játékosok szerződtetésének. Miután elvégeztük a feladatunkat a vezetőséggel, akkor szünetet tartunk, a családunkkal töltjük az időt, megnézzük a világbajnokságot, majd izgatottan nekivágunk az új szezonnak” – tette hozzá az Atlético trénere. (nso.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház