TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Bajnokok ligája

Simeone: Be kell lĂĄtni, jobb volt a Real!
2014-05-25 14:33:23

Diego Simeone kĂŠt ĂŠv alatt bajnokcsapatot csinĂĄlt az AtlĂŠtico MadridbĂłl, amely tegnap jĂłkora balszerencsĂŠvel bukta el a BL dĂśntĂľt a Real Madrid ellen.

A csapat argentin szakvezetĂľje szerint az döntött, hogy a szünet után a második játékrészben jobban játszott náluk az ellenfelük:

„Be kell látnunk, a Real jobban játszott a második félidĂľben, nem tudtunk kijönni a térfelünkrĂľl – kezdte Simeone. – Az emberek azt mondják, a legfontosabb a gyĂľzelem, de az a támogatás, amit a hétköznapi emberektĂľl kapunk, egészen más történet. Azt mondtam a játékosoknak, hogy emeljék fel a fejüket és már a következĂľ szezonra gondoljanak. Lehet veszíteni és nyerni – most rajtunk volt a sor, hogy kikapjunk, de mindent beleadtunk.”

„Az én felelĂľsségem és döntésem volt, hogy Diego Costát játszattam, nyilvánvalóan hibát követtem el. Egymás szemébe néztünk, és arra jutottunk, hogy nem akarjuk eggyel kevesebb játékossal folytatni a küzdelmet” – utalt a kezdĂľ sípszó után történetekre, a kényszerĂť cserére az argentin szakember.

„A szurkolóink büszkék lehetnek a mögöttünk hagyott szezonra, egy pillanatot se pazaroljanak arra, hogy szomorkodjanak. Ha egyszer mindent beleadtál, nem kell nyalogatnod a sebeidet. A következĂľ idényben visszatérünk, ismét versenyben leszünk, idegesíteni fogjuk a vetélytársainkat, és sok kárt fogunk nekik okozni” – bizakodott Simeone.

„Ugyanúgy fogunk dolgozni, ahogy eddig is tettük. HétfĂľn megkezdjük a felkészülést az elĂľttünk álló évadra, meglátjuk, hogy ki jön és ki távozik, megvizsgáljuk a lehetĂľségét új játékosok szerzĂľdtetésének. Miután elvégeztük a feladatunkat a vezetĂľséggel, akkor szünetet tartunk, a családunkkal töltjük az idĂľt, megnézzük a világbajnokságot, majd izgatottan nekivágunk az új szezonnak” – tette hozzá az Atlético trénere. (nso.hu)


Ne ĂĄlmodozz hosszĂş futballkarrierről, ha az apĂĄd tĂśrzsfőnĂśk
MarchettiĂŠrt ajĂĄnlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbĂ­tott a Manchester Cityvel
Matrit kĂślcsĂśnadta a Milan GenoĂĄba
Huszti Szabolcs KĂ­nĂĄba szerződik
Allegri veszi ĂĄt a Juventust
Adil Rami a Milan jĂĄtĂŠkosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatĂĄsra
Vb-2014 - Schweinsteiger Ăşjabb trĂłfeĂĄkat akar
 
 ĂtigazolĂĄsok
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 EgyĂŠb sporthĂ­rek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop Š powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház